Carolien ter Weijden

Office Manager, Green Belt

Het was een aangename verrassing kennis te maken met de methodiek Lean Six Sigma. Deze methodiek sprak mij direct aan, vooral omdat het voor alle betrokken partijen aantoonbare resultaten oplevert.

"Lean Six Sigma Partners luistert naar de Voice of the Customer - VOC"

Mijn ervaring als Office Manager heb ik opgedaan binnen diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Via de ICT branche ben ik terechtgekomen in de trainingswereld. Zo heb ik onder andere ervaring opgedaan bij een trainingsbureau voor Management en Sales trainingen. Parallel aan werken, heb ik lange tijd ook in de avonduren meerdere studies gevolgd ter ondersteuning van mijn baan.

Door met meer dan 100% inzet en gedrevenheid mijn werk te doen, ben ik in de rol gegroeid van Office Manager. Het is een functie, waarbij je te maken hebt met diverse elementen binnen een organisatie én met mensen van buiten de organisatie. Dat is bijzonder leuk, vooral met mensen werken en het ‘samen’ doen, geeft mij energie!

"Dienstverlening zit mij in het bloed"

De ruimte krijgen om mee te denken met een bedrijf is prettig en zorgt ervoor dat het makkelijker wordt de werkzaamheden en projecten te adopteren, het van jou te maken. Het bevordert het werkplezier enorm en juist dát plezier geeft dat werken ineens niet op werken lijkt.

Graag ontmoet ik u persoonlijk op één van onze open trainingen (zie voor data en inschrijving het kopje ‘training’ op onze website).

CTA contact Judy