Judy Pander

Office Manager, Green Belt

 

Op de Orange Belt training ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Lean Six Sigma methodiek.

Ik ben altijd werkzaam geweest op verkoopbinnendiensten binnen verschillende organisaties (de laatste 10 jaar binnen de interieur branche) . In deze functie vorm je een hecht team met je projectmanager en komen vele werkprocessen samen. Je bent een echte duizendpoot van de organisatie. Je moet in deze functie altijd alert blijven dat de werkprocessen niet te tijdrovend zijn, de deadlines gehaald worden en je time management goed op orde is.

 

“denk out of the box!

Op de Orange Belt training is mij duidelijk geworden dat je snel de werkprocessen als een kudde dier uitvoert, waardoor je verbeter processen niet ziet/ontdekt. Door de Lean Six Sigma methodiek ga je de werkprocessen anders benaderen en leer je out of de box te denken, waardoor enorme procesverbeteringen ontstaan. Hierdoor boek je op werk- en motivatievlak enorme successen.

 

“ik ben een echte teamplayer”

 

Binnen Lean Six Sigma Partners ben ik als office manager werkzaam. Ook in deze functie ben je een echte duizendpoot en heb je veel contact met in- en extern, dit geeft mij veel werkplezier.

Uiteraard is het nog leuker als je na het telefonisch contact elkaar ook persoonlijk op één van de open trainingen ontmoet.

 

CTA contact Judy