Coördinator Trainingen

Ben jij onze nieuwe collega?

Om het LSSP team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een Coördinator Trainingen (24-32 uur/week)

Vanwege groei van de organisatie en verdere optimalisering zijn wij op zoek naar een actieve, enthousiaste en klantgerichte Coördinator Trainingen.  

Wat ga je doen: 

Als Coördinator Trainingen ben je verantwoordelijk voor het gehele trainingsproces.  Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

  • het zowel telefonisch als digitaal verstrekken van informatie en advies over onze trainingen;
  • het inschrijven van nieuwe deelnemers;
  • beantwoorden van vragen van bestaande deelnemers aan de trainingen. Deze trainingen worden zowel bij de klant gegeven, als op onze locaties in Soesterberg, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven; 
  • voorbereiding staat hierbij centraal, zoals het inplannen van trainingen, het publiceren op de website, organiseren van benodigde materialen, zorgdragen voor een goede afstemming met klanten, trainers/consultants en locaties;  
  • ook zorg je voor de facturatie van deze trainingen. 

Daarnaast help je met het verbeteren van de diverse logistieke processen rondom de trainingen, binnenkort wordt er een nieuw (nog te selecteren) registratie systeem geïntroduceerd, we dagen je nadrukkelijk uit om hier over mee te denken. 

Dit alles doe je niet alleen en werk je samen met gemotiveerde collega’s waaronder onze Lean Office Manager. 

Wat breng je mee 

Naast een flinke dosis energie en een positieve flexibele instelling heb je een paar jaar ervaring (MBO+) in een consultancy-/ trainingsbureau / hospitality omgeving.  Je denkt altijd een aantal stappen vooruit voor zowel deelnemers als je collega's. Je werkt makkelijk met diverse systemen zoals Office 365, TEAMS en diverse e-tools. Kennis van Navision is een pré. Je bent communicatief, klantgericht en secuur.  

Wat hebben we jou te bieden 

Een afwisselende en uitdagende functie in een groeiend bedrijf. Uiteraard een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen, een pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Zo volg je ook onze eigen trainingen. Verder zijn er regelmatig vrijdagmiddagborrels en uitjes (heb jij nog een goed idee?). 

Over LSSP 

Lean Six Sigma Partners (LSSP) is een consultancy- en trainingsbureau, gespecialiseerd op het gebied van verbeteren en verandermanagement. Wij zijn dagelijks bezig met het uitvoeren en begeleiden van Lean Six Sigma projecten in uiteenlopende sectoren. Naast klassieke continu verbetertrajecten ondersteunen wij senior management, teams en individuen ook met andere specifieke uitdagingen. Onze professionals maken het verschil met decennialange ervaring. Wij bieden vier diensten om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn: consultancy, training, coaching en interim. 

LSSP levert hoge kwaliteit om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij geloven dat diepgaande specialistische expertise de randvoorwaarde is om in relatief korte tijd het verschil te maken. Onze specialisten zetten altijd net een stapje meer door hun bewezen expertise en professionaliteit. Wij zijn internationaal gecertificeerd volgens toonaangevende keurmerken LCS, ASQ en CSSC om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit is ook terug te vinden in onze beoordelingen: onze evaluaties zijn een 9,2 uit 10 en 99% van de klanten beveelt ons aan. 

Interesse? 

Is je interesse voor deze functie gewekt en ben jij die ervaren professional die goed is om het overzicht te bewaren? Dan kijken we er naar uit om jou te leren kennen! Heb je vragen over de functie of de organisatie, dan kun je contact opnemen met Jörgen Putman op 0346-215025 of je kan direct reageren met je CV en motivatie via recruitment@leansixsigmapartners.nl.