Manager SMarketing

Foto Banner Recruiting 1

Vacature Manager 'SMarketing'

Voor jou?!

Is Online & Offline Manager Marketing met Sales (vandaar de term 'SMarketing'), echt jouw ding en vind je het 'logisch' dat we doen aan verbetering? En dat je dit samen doet?

Vindt jij het fijn c.q. logisch om verantwoordelijkheid te dragen over een flink Marketingbudget? 

Ben jij op zoek naar een afwisselende job bij een consultancy- en trainingsbureau, waarin je Lean Six Sigma Partners (LSSP) als expert en doener helpt naar een Next Level als het gaat om  SMarketing? 

Dan hebben we bij LSSP een hele gave uitdaging voor je! 

Functie 

Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een Manager SMarketing. Iemand die ons helpt in de reis naar Sales & Marketing Excellence. 

De 'basis' is er

Wij weten, "Content is King" bij Marketing. Nu, die basis is gelegd. Onze ervaren consultants c.q. trainers hebben (veel) content gemaakt, resulterend in diverse publicaties, show cases en boeken (inclusief een bestseller). Die klassieke 'Marketing frustratie' van 'trekken aan content' is hier in ieder geval niet de uitdaging. Mede door onze content, staan wij in de Nederlandstalige top 3, als het gaat om 't aantal unieke bezoekers per maand aangaande Lean & Six Sigma.

Ook heb je parttime hulp van een andere Marketeer, naast de consultants c.q. trainers en Office. We hebben ook een netwerk van designers, schrijvers, HBO studenten, online Marketeers (bureaus) die ingezet worden in campagnes en/ of projecten.   

Daarnaast is er software (o.a. Hubspot, Power BI) en een behoorlijk business case gebaseerd budget, standaard beschikbaar. 

Ook, en daar doen we het uiteindelijk voor, is er een groot aantal bestaande klanten die zeer tevreden over ons zijn (Score 9+/10).  

LSSP-00064-1 KTV-LSSP    

Commercieel    

Met jouw commerciële ‘voelsprieten’ leer jij de klant online & offline goed kennen en draag je bij om hun concrete behoeften te vertalen naar uiteindelijk (zeer) tevreden klanten op het gebied van training en consulting.

Wat ga je precies doen? 

 • Onze gezamenlijke strategie helpen her-ontwikkelen tot en met managen van Sales & Marketing activiteiten
 • Actief op veel aspecten (al dan niet met hulp): SEO, SEA, OEO, Website design & maintenance, Automation, Content Analysis,  Community Building, Events,  Sales, Tendering etc. Online & offline
 • Je communiceert met en adviseert kleine en grote potentiële nieuwe opdrachtgevers over onze dienstverlening, nurtured zelfstandig en samen met het team leads en draagt bij aan het uitbreiden van bestaande klanten
 • Je bouwt samen met collega’s aan de bekendheid van LSSP als inspirerende hub en  bekendheid van onze dienstverlening in Nederland en Vlaanderen 
 • Je deelt jouw kennis, kunde en inzichten met je collega’s.  Zo neem je bijvoorbeeld op vrijdag actief deel aan de weekstart met het hele team en gezamenlijke strategie en kennissessies, workshops en treed je op als interne sparringpartner 

Wat vragen wij? 

 • Je hebt een HBO+ denkniveau en praktijkervaring in Sales & Marketing
 • Je beschikt over 2-10 jaar relevante werkervaring 
 • Ervaring in Training & Consulting dienstverlening zou top zijn 
 • Je hebt affiniteit met 'verbeteren als professie'. Ervaring met Agile en/of Lean (Six Sigma), of de wens om hierin te groeien
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je herkent je in onze kernwaarden ‘Samenzinnig’, ‘Krachtig’ en ‘Realistisch’
 • Je hebt een bewezen effectieve aanpak en het doorzettingsvermogen om projecten 'Samenzinnig' tot een goed einde te brengen
 • Je vind het prettig om commerciële SMART doelstellingen te realiseren 
 • Je bent sociaal en authentiek, waardoor je snel contact maakt en je beschikt over een gezonde dosis humor
 • Je hebt zelfkennis en staat van nature in je eigen kracht 

Wat bieden wij? 

 • Een vaste (parttime) baan met offline op vrijdag (deels) aanwezig in Soesterberg (volgend jaar verhuizen we in regio Utrecht)
 • 28 vakantiedagen om lekker te ontspannen voor een goede werk-privé balans
 • Een netwerk van SMarketeers 
 • Een goed salaris en dito winstdeling aan het einde van het jaar. Inclusief pensioen en aanvullende verzekeringen
 • Uiteraard een laptop, scherm(en), telefoon en mobiliteit/reiskosten vergoeding
 • Uitdagende en toonaangevende opdrachtgevers in zes sectoren 
 • Een erkende opleidingsomgeving met ruimte en begeleiding voor persoonlijke groei en ontwikkeling  
 • Een stimulerende, informele en collegiale omgeving waarin je jezelf kunt zijn
 • Vier dagen per week zijn wij actief voor of bij onze klanten. Op de vrijdag zijn wij samen op kantoor aanwezig en werken we daar o.a. aan interne projecten om onze organisatie te verbeteren 

Over LSSP 

Lean Six Sigma Partners (LSSP) is een consultancy- en trainingsbureau, gespecialiseerd op het gebied van verbeteren en verandermanagement. Wij zijn dagelijks bezig met het uitvoeren en begeleiden van Lean Six Sigma projecten in uiteenlopende sectoren. Naast klassieke continu verbetertrajecten ondersteunen wij senior management, teams en individuen ook met andere specifieke uitdagingen. Onze professionals maken het verschil met decennialange ervaring. Wij bieden vier diensten om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn: consultancy, training, coaching en interim. 

Lssp-logo-2

LSSP levert hoge kwaliteit om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij geloven dat diepgaande specialistische expertise de randvoorwaarde is om in relatief korte tijd het verschil te maken. Onze specialisten zetten altijd net een stapje meer door hun bewezen expertise en professionaliteit. Wij zijn internationaal gecertificeerd volgens toonaangevende keurmerken LCS, ASQ en CSSC om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit is ook terug te vinden in onze beoordelingen: onze evaluaties zijn een 9+ uit 10 en 99% van de klanten beveelt ons aan. 

Interesse? 

Is je interesse voor deze functie gewekt dan kijken we er naar uit om jou te leren kennen! Heb je vragen over de functie of de organisatie, dan kun je contact opnemen met Marcus Bergman op 06-20667485 of je kan direct reageren met je CV en motivatie via recruitment@leansixsigmapartners.nl.