De 5 voordelen van een Orange Belt training

Anne de Lange on 19-okt-2017 10:01:11

Een Orange Belt training wat is dat precies? Wat zijn de vijf belangrijkste voordelen? Voor wie is het interessant om een Orange Belt te volgen? In deze blog zetten wij het voor je op een rij. 

Wat is een Orange Belt training?

Een Orange Belt training is een tweedaagse introductie training in Lean Six Sigma. Tijdens deze dagen leer je alle basisbegrippen van de Lean Six Sigma zoals; Flow, Pull, TIMWOODS, DMAIC, Muda, Visgraat, VSM en nog veel meer!

lean-six-sigma-300x336-1.jpg
De vijf voordelen van een Orange Belt training
 

1. Je kent de basisprincipes van Lean Six Sigma 

2. Je kent de DMAIC project aanpak

3. Je kan kleine verbeterprojecten oppakken

4. Je kan bepalen of Lean Six Sigma iets voor jouw organisatie is 

5. Je kan ondersteunen tijdens grotere verbeterprojecten 

Lees hier meer informatie over de Orange Belt. 

De Orange Belt training 

Tijdens de training maak je kennis met Lean Six Sigma op een interactieve manier. Na een korte uitleg van de begrippen, ga je namelijk direct aan de slag met workshops en een simulatie game. Dit omdat leren door doen de beste manier is om iets ECHT te begrijpen. De rode draad van de training is de DMAIC methodiek, waarmee je verbeterprojecten succesvol kan uitvoeren. Verder worden er geen PowerPoint slides gebruikt maar handgeschreven flips met post-it's, zodat de interactie wordt versterkt. 

Voor wie is de Orange Belt traning?

Voor iedereen die aan de slag wil is of is met verbeter(projecten). Dit kan op alle niveau's in de organisatie zijn. Ben je projectleider of manager en wil je aan de slag met verbeterprojecten, dan is dit een goed introductie training. 

Klik voor meer infomatie, data en inschrijven op onderstaande link. 

Orange Belt