LSSP: meer dan een snel groeiende organisatie!

op

fd_gaz_16-2.jpg

Volgens het Financieel Dagblad (FD) is Lean Six Sigma Partners (LSSP) één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. LSSP is formeel uitgeroepen tot "FD Gazelle". Een mooi tussenresultaat! Maar ... geen doel op zich. 

LSSP groeit vlot ... dankzij haar klanten en consultants!

Goed nieuws. Lean Six Sigma Partners groeit verantwoord vlot. Zonder overnames (autonoom). Juist omdat dit door het vertrouwen van onze bestaande en nieuwe klanten mogelijk is geworden, waarderen wij dat als LSSP natuurlijk zeer. 

Ook in de zakelijke dienstverlening is een flinke groei natuurlijk interessant, maar op de lange termijn valt of staat je succes ook met hoe klanten je waarderen, wie je professionals zijn en je organisatie is. 

Hoe waarderen onze klanten ons dan? Hieronder is in het kort de waardering van onze klanten over onze dienstverlening (100+ reviews).  

online_LSSP_customer_reviews.png

Daarnaast beveelt meer dan 99% van onze klanten ons aan in de de afgelopen drie jaren. Ook iets waar we echt tevreden over mogen zijn.     

De grootste willen worden is voor ons echter geen doel op zich

Zowel op het gebied van Consultancy als Training maakt LSSP deze afgelopen jaren een flinke groei door. Concreet: meer dan een jaarlijkse 30% omzetgroei hebben we de afgelopen drie jaren gerealiseerd. Dat had natuurlijk beter gekund. Echter, wij willen niet groeien ‘om te groeien’, maar samenzinnig doorgroeien als (h)erkende standaard op het gebied van pure, échte verbeterkracht voor & met haar relaties.

Ter verduidelijking, wij leren allemaal van de Automotive Industry dat ‘de allergrootste worden’ als hoofddoel niet standaard resulteert in gezond, duurzaam gedrag. Wij investeren graag 'samenzinnig' in:

- Een langetermijnrelatie en -visie (vanuit klantbehoeften geredeneerd). Waar naartoe? 

- Elkaar in je kracht zetten. Dit is onderdeel van onze kernwaarden & gedragingen ... en daarbij passende toppers aantrekken. Wat KAN en WIL iemand? 

- In termen van Continu Verbeteren / Lean Six Sigma: erkennen dat verandering de enige constante is. Ook dat het altijd beter kan. Misschien vreemd, maar een verbetercultuur kan juist heel veel rust en (persoonlijke) groei opleveren.  

Hoe kom je tot een goede, snel groeiende organisatie?   

Meer informatie opvragen bij ons? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0346 215 025 of stuur een mail naar contact@leansixsigmapartners.nl. 

Spreek met een expert

LSSP_Marcus-zw

Marcus Bergman

Master Black Belt

Over LSSP:
Meer dan 50 jaar ervaring in het trainen, coachen en adviseren in lean en Six Sigma.

LSSP_Marcus-zw

Marcus Bergman

Master Black Belt

Trainer/Adviseur

"Waarom Lean Six Sigma? Vanwege het unieke karakter van de aanpak ontstaat er een echte win-win voor klanten en organisatie."

Onze Lean Six Sigma Trainingen

Benieuwd naar wat wij doen?
 
In onze brochure vind je ons volledige trainings- en consultancyaanbod.
Download de brochure