• Jörgen Putman
  "Kwartjes bij mensen laten vallen en op basis daarvan samen blijvende resultaten neerzetten"

  Jörgen Putman

 • Marcus Bergman
  "Samen aantoonbare doorbraken realiseren inspireert en smaakt naar meer"

  Marcus Bergman

 • Frank Ottink
  "Echte resultaten kun je alleen vasthouden als je het echt samen met je mensen en je management doet"

  Frank Ottink

 • Klaas Jan Oldenburger
  "Vanuit ieders eigen kracht samen écht verbeteren inspireert en geeft energie”

  Klaas Jan Oldenburger

 • willem-banner-1.png
  "Lean Six Sigma is enorm krachtig in de zoektocht naar structurele verbeteringen”

  Willem Heijboer

 • sergio-banner
  "Met Lean Six Sigma is het verbeterpotentieel van organisaties oneindig"

  Sergio Fernandez

 • 1. Banner Jeffrey Brinkma
  “Zowel het potentiële resultaat als de reis er naartoe maakt Lean Six Sigma krachtig én inspirerend”

  Jeffrey Brinkman

Header.png

Je hoort de zin vaak: iedereen is uniek. Toch profileren veel professionals zich op dezelfde wijze. Personal branding is een methode om jezelf te presenteren op een unieke manier. Op basis van je persoonlijkheid, kennis en ervaring kun jij je onderscheiden van de rest. Beschouw jezelf als een merk met specifieke oplossingen voor problemen.

Vroeger was het minder hard nodig om jezelf op de professionele kaart te zetten. Het was volkomen normaal om je hele leven voor één baas te werken. Tegenwoordig is de arbeidsmarkt flexibeler. Door jezelf te branden als een specialist in een bepaald vakgebied zorg je ervoor dat werkgevers bij jou uitkomen als ze iemand nodig hebben. Ook iets voor jou? De meeste relaties die wij kennen, zijn professional (in wording) op het gebied van verbeteren. Zij zijn Lean adviseur, vernieuwers, Lean Six Sigma Green Belt, Black Belt, etc. 

Hoe werkt personal branding?

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe personal branding precies in zijn werk gaat? Vrijdagmiddag 5 februari komt er op ons kantoor een spreker langs die ons dit gaat uitleggen. Dat het belangrijk is weten we ondertussen. Wat we nog niet weten is hoe wij mee kunnen doen met het uit Amerika overgewaaide fenomeen dat personal branding heet.

Wil je meer weten?

Meer informatie opvragen bij ons? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0346 215 025 of stuur een mail naar contact@leansixsigmapartners.nl. 

Marcus Bergman
Door Marcus Bergman

Aan het einde van de vorige eeuw werd ik gegrepen door procesverbetering, dat me sinds die tijd niet meer heeft losgelaten. Mijn motivatie is om mensen en organisaties helpen nog effectiever te worden.