Personal branding, ook iets voor Lean professionals?

op

Header.png

Je hoort de zin vaak: iedereen is uniek. Toch profileren veel professionals zich op dezelfde wijze. Personal branding is een methode om jezelf te presenteren op een unieke manier. Op basis van je persoonlijkheid, kennis en ervaring kun jij je onderscheiden van de rest. Beschouw jezelf als een merk met specifieke oplossingen voor problemen.

Vroeger was het minder hard nodig om jezelf op de professionele kaart te zetten. Het was volkomen normaal om je hele leven voor één baas te werken. Tegenwoordig is de arbeidsmarkt flexibeler. Door jezelf te branden als een specialist in een bepaald vakgebied zorg je ervoor dat werkgevers bij jou uitkomen als ze iemand nodig hebben. Ook iets voor jou? De meeste relaties die wij kennen, zijn professional (in wording) op het gebied van verbeteren. Zij zijn Lean adviseur, vernieuwers, Lean Six Sigma Green Belt, Black Belt, etc. 

Hoe werkt personal branding?

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe personal branding precies in zijn werk gaat? Vrijdagmiddag 5 februari komt er op ons kantoor een spreker langs die ons dit gaat uitleggen. Dat het belangrijk is weten we ondertussen. Wat we nog niet weten is hoe wij mee kunnen doen met het uit Amerika overgewaaide fenomeen dat personal branding heet.

Wil je meer weten?

Meer informatie opvragen bij ons? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0346 215 025 of stuur een mail naar contact@leansixsigmapartners.nl. 

Spreek met een expert

LSSP_Marcus-zw

Marcus Bergman

Master Black Belt

Over LSSP:
Meer dan 50 jaar ervaring in het trainen, coachen en adviseren in lean en Six Sigma.

LSSP_Marcus-zw

Marcus Bergman

Master Black Belt

Trainer/Adviseur

"Waarom Lean Six Sigma? Vanwege het unieke karakter van de aanpak ontstaat er een echte win-win voor klanten en organisatie."

Onze Lean Six Sigma Trainingen

Benieuwd naar wat wij doen?
 
In onze brochure vind je ons volledige trainings- en consultancyaanbod.
Download de brochure