Wat is de sfeer van onze Lean (Six Sigma) trainingen?

op

Filmimpressie van al onze trainingsdagen of opleidingen

Een van de meest gestelde vragen van geïnteresseerden die ons bellen voor een training, is: “Hoe ziet zo een dag bij jullie er uit?”.

 sfeerimpressie-1.webpworkshopmoment.jpgwat_vindt_de_deelnemer-2.jpgdeelnemer-testimonial-LSSP-DHL.jpgdeelnemer-testimonial-LSSP.jpgdeelnemer-testimonial.jpg

En: “Zitten wij met ons allen voor een groot scherm de hele dag te turen?”, of “Is het zo’n kille, lege kantoorruimte zoals op die TV reclame met-die-dame-die-promotie-krijgt-omdat-zij-goed-was-voorbereidt?”.


Nu 24*7 antwoord op de sfeer van onze trainingen

Wij geven natuurlijk graag antwoord op deze en andere vragen per telefoon (0346- 215025) zoals we al deden. Aanvullend zijn bovenstaande vragen nu zelfs 24*7 op onze website te beantwoorden met behulp van een filmimpressie.

Inclusief testimonials van ervaren deelnemers!

Een realistische en krachtige indruk van onze trainingen krijg je door bijgevoegde film te bekijken. Inclusief testimonials van klanten die allemaal meerdere diensten bij ons gevolgd hebben. Van Orange Belt tot Black Belt.  

Dankwoord:

Wij willen tot slot nogmaals onze hartelijke dank uiten naar alle deelnemers in het filmpje, die bereid waren om openheid te geven aan geïnteresseerden over onze open trainingen.

New Call-to-action

Meer lezen over de volgende onderwerpen:

Spreek met een expert

LSSP_Marcus-zw

Marcus Bergman

Master Black Belt

Over LSSP:
Meer dan 50 jaar ervaring in het trainen, coachen en adviseren in lean en Six Sigma.

LSSP_Marcus-zw

Marcus Bergman

Master Black Belt

Trainer/Adviseur

"Waarom Lean Six Sigma? Vanwege het unieke karakter van de aanpak ontstaat er een echte win-win voor klanten en organisatie."

Onze Lean Six Sigma Trainingen

Benieuwd naar wat wij doen?
 
In onze brochure vind je ons volledige trainings- en consultancyaanbod.
Download de brochure