Jeroen Hop

Black Belt

Jeroen Hop

Jeroen Hop

Ik ben Jeroen, Lean & Six Sigma consultant, trainer en coach. Samen vooruitgang boeken geeft energie. Daarom wil ik altijd bouwen en verbeteren. Mijn belangrijkste drijfveer het beste halen uit zowel anderen als mijzelf. Ieder persoon is uniek en heeft zijn/haar eigen set aan kwaliteiten. Ik vind het een mooie uitdaging deze kwaliteiten volledig tot bloei te laten komen om het optimale resultaat te realiseren. Bijvoorbeeld door actief te coachen, reflecteren en de optimale omgeving te scheppen.

Coachen en reflecteren doe ik vooral op het lange termijn perspectief waarin klanten optimaal geholpen worden. De filosofie van Lean is om klantwaarde te maximaliseren. Hierbij schroom ik niet om heilige huisjes ter discussie te stellen of creatieve oplossingen te stimuleren. Op deze manier heb ik ruim 200 mensen een stap verder mogen brengen in het Lean gedachtegoed, door het geven van trainen, bouwen van een Lean community of het groeien naar een continu verbeterteam. Natuurlijk moet dit ook leiden tot verbetering in de prestatie op de gestelde KPI's.

Mijn stijl kan worden beschouwd als objectief, coöperatief en ondernemend. Ik werk met een sterk inlevingsvermogen en ben goed in het zorgen dat het eenieder goed gaat. Tot slot mag plezier nooit ver weg zijn.

Mail : jeroenhop1990@hotmail.com

Tel: 06 – 11 25 29 69

 

industrie ervaring

Opleiding: Bedrijfskunde, Master Change Management 
Eerder werkzaam voor: ANWB, Mercedes Benz, ALD, Movir

Zakelijke dienstverlening
Automotive
Mobiliteit
Financiële dienstverlening 

Functionele ervaring

Finance
Customer Service
IT
 

Talen: NL, EN, 
Werkzaam geweest in: NL en BE

Wat zeggen klanten over ons