Training Orange Belt

Als u of uw medewerkers actief een Lean Six Sigma verbeterproject willen uitvoeren ...

... en beschikbaarheid overdag lastig is, kies dan voor één van onze avondopleidingen.

Avondopleidingen Lean Six Sigma 

Heeft u overdag weinig of geen tijd om een Lean (Six Sigma) opleiding te volgen? Speciaal voor deze groep deelnemers hebben wij een avond variant van onze opleidingen. Één keer in de week volg je een avondopleiding voor jou specifieke belt. Het voordeel hiervan is dat je elke week voortgang boekt en heel actief met de stof bezig blijft. Bij elke van onze van avondopleidingen is een broodmaaltijd inbegrepen

 

Green Belt Avondopleiding

Ben jij (aankomende) projectleider of lijnmanager en is tijd vrijmaken overdag lastig?. Leer hoe je procesverbeteringen binnen de organisatie kan bereiken tijdens de Green Belt Avondopleiding. Je word hierbij getraind en/of gecoacht door (Master) Black Belts. Een Green Belt helpt op gestructureerde wijze doorbraken te realiseren c.q. te verbeteren met de DMAIC projectmethodologie. DMAIC is wereldwijd de standaard en is tevens de structuur van de Green Belt training.

klik hieronder voor meer informatie

Green Belt Avond

 

Green Belt to Black Belt Avondopleiding

Ben je al Green Belt en wil je naar de volgende stap? Kies dan voor deze avondopleiding tot Black Belt. Black Belts zijn veranderaars en toekomstige leiders binnen de organisatie. Zij worden hierbij gesponsord door de huidige leiders c.q. directieleden.

. ..de 'Change Agents' bij uitstek binnen Lean Six Sigma zijn Black Belts...

Praktisch zijn Black Belts veelal fulltime projectmanagers en procesverbeteraars met enkele jaren ervaring. De DMAIC projectmethodologie is hierbij wereldwijd de standaard en is tevens de structuur van de opleiding. 

klik hieronder voor meer informatie

Green to Black Avond

 

Black Belt Avondopleiding: 

Black Belts zijn echte veranderaars en toekomstige leiders binnen de organisatie. Zij worden hierbij gesponsord door de huidige leiders c.q. directieleden.  

...de 'Change Agents' bij uitstek binnen Lean Six Sigma zijn Black Belts...

Praktisch zijn Black Belts veelal fulltime projectmanagers en procesverbeteraars voor enkele jaren. De DMAIC projectmethodologie is hierbij wereldwijd de standaard en is tevens de structuur van de training. Minder tijd overdag om de Black Belt opleiding te volgen? Kies dan voor deze avondopleiding. 

klik hieronder voor meer informatie

Black Belt Avond

 

 Additionele vragen?

Voor additionele vragen, extra informatie, bel of mail ons.