Werken bij LSSP

Openstaande vacatures

Senior Agile Consultant (ervaring 3+ jaar)

agile-foto-vacature

Om het LSSP team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Agile consultant

Ervaren Lean (Six Sigma) Consultant (ervaring 5+ jaar)

ervaren-lean-six-sigma-consultant

Is procesverbetering en verandermanagement echt jouw ding en sta je stevig in je schoenen?

Lean (Six Sigma) Consultant (ervaring 2-5 jaar)

lean-six-sigma-consultant

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een consultancy- en trainingsbureau?

Ervaren Business Intelligence Consultant (ervaring 3+ jaar)

ervaren-business-intelligence-consultant

Is de combi van procesverbetering en Business Intelligence echt jouw ding?

Deze mensen gingen je voor

 • Sergio-Fernandez

  "Werken bij LSSP betekent het realiseren van blijvende verbetering, niet alleen bij onze opdrachtgevers, maar zeker ook bij onszelf.

  De open bedrijfscultuur en de aandacht voor groei en ontwikkeling die bij LSSP heerst, zorgt voor de vrijheid en motivatie die ik nodig heb om vanuit mijn eigen kracht blijvend te groeien."

  Sergio Fernandez
 • Klaas-Jan-Oldenburger

  “Een thought leader in het vakgebied, waar ik pas binnen het team en haar kernwaarden. Bij LSSP heb ik die plek gevonden. Jezelf kunnen zijn, veel vrijheid in de unieke rol als trainer en coach/consultant met daarentegen een hecht en ervaren team met professionals maken LSSP voor mij de ideale omgeving waar ik in mijn kracht kan staan en voortdurend kan door ontwikkelen voor mijn collega’s en onze klanten.”

  Klaas Jan Oldenburger

Wat doen wij?

LSSP houdt zich als dienstverlener bezig met het realiseren van de 'Next Level' voor haar klanten. 

Drijfveren

Mensen ontwikkelen en aantoonbare verbeteringen realiseren, dat is wat ons drijft. "Leren realiseren". 

Organisatorisch niveau?

Dit kan op individueel niveau (training en coaching), op teamniveau (training, coaching en consultancy) en op BU/ organisatieniveau (consultancy, assessments, training, interim en coaching).

Kernwaarden?

Dit doen wij op 'Samenzinnige' wijze; krachtig en realistisch.

Deze mensen gingen je voor

 • LSSP_Willem-vierkant

  Jouw rol bij LSSP

  Als consultant bij Lean Six Sigma Partners vervul je vaak een ‘dubbele’ rol, waarin je enerzijds parttime training geeft als parttime bij de klant in een verbeterproject zit. Zo kun je in één week training geven aan deelnemers die zich ingeschreven hebben voor onze open training, of op klantlocatie een inhouse training verzorgen.

  Het kan ook zijn dat je 3-4 dagen bij een klant bent voor een (half) jaar. Je zult dan veelal in de rol van projectleider of coach een opdracht uitvoeren in een omgeving, waarin je zichtbaar resultaten verbetert en impact maakt.

  Jaar-, seizoens- en ambitieafhankelijk 😉.

  Niet elke dag 'billable' zijn... dus ruimte voor ...

  Naast je rol als trainer/consultant zul je ook (deels) verantwoordelijk zijn voor de business. Denk aan een verkoopgesprek, of het opstellen van een offerte. Of zelf een training volgen. Of werken aan diensten of onze strategie.

 • LSSP_Sergio-vierkant-kleiner-1

  Hoe? Vrijdag samen op kantoor

  Om de week met elkaar af te sluiten komen we tot slot iedere vrijdag samen op kantoor. Hier werken we aan strategische onderwerpen zoals proposities of het verder verbeteren van onze interne processen. Ook bespreken we de afgelopen en aankomende week in onze wekelijkse stand-up. De dubbele rol, ruimte voor ontwikkeling en sfeer zorgen er onder andere voor dat de laatst gemeten werknemerstevredenheidsscore een 4,2 uit 5 was!

  Welke sectoren?

  Bij Lean Six Sigma Partners focussen we ons niet op één bepaalde branche of industrie. We werken voor een grote diversiteit aan klanten (6 clusters), van de maakindustrie tot de financiële dienstverlening. Wat al deze klanten verbindt is hun ambitie in het maken van de volgende stap; de Next Level. Afhankelijk van waar jouw expertise en ambitie (!) ligt word je ingezet bij meerdere klanten, zoals hierboven beschreven.

  Zie jij jezelf al werken als consultant bij LSSP of wil je meer weten over de functie of het team? Bel dan: +31624717348