Onze Aanpak voor Lean Six Sigma

U wilt uzelf of uw organisatie verbeteren met Lean Six Sigma kennis en kunde....

...onze unieke trainingsaanpak levert substantieel meer rendement op dan traditionele training.

Onze Aanpak: Leren Door Doen

"Heldere basis om direct aan de slag te gaan met het continu verbeteren van onze processen" Martin van Herwaarden

Geen powerpoint presentaties maar case simulaties, Post-it notes, praktijkvoorbeelden en interactie. Op deze manier leer je hoe je Lean Six Sigma op een praktische manier kunt toepassen. Dit om snel blijvende resultaten te boeken.

 

workshopmoment.jpgwat_vindt_de_deelnemer.jpgdeelnemer-testimonial-LSSP-DHL.jpgdeelnemer-testimonial-LSSP.jpgdeelnemer-testimonial.jpg

... Sfeerimpressie-training-blog-film ...

 

Ervaren trainers maken het verschil

Gemiddelde evaluatiescore van onze trainees is 4,5 (uit 5).

Onze trainers hebben samen al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Al onze trainingen worden gegeven door zeer ervaren procesverbeteraars. In Lean Six Sigma termen: praktijkgecertifïceerde (Master) Black Belts. Elke Master Black Belt heeft minimaal 10 jaar praktijkervaring aangaande proces- en organisatieverbeteringen. Onze Master Black Belts hebben minimaal Euro 20 miljoen aan baten gerealiseerd voor hun klanten. Zij zijn dagelijks bezig met het uitvoeren en begeleiden van verbetertrajecten. Hierdoor kunnen zij direct aan de hand van concrete voorbeelden uit hun eigen praktijk inspringen op de vragen en ervaringen van de participanten.


Verbeteren met change management

"Het helpt focus aanbrengen in je werk: keuzes maken en met elkaar op een gestructureerde wijze de diepte ingaan" Bert Veldman

Lean Six Sigma zonder rekening te houden met de veranderkant van een verbeterproject leidt tot teleurstellingen. Om medewerkers en management steeds mee te krijgen besteden we in onze aanpak en simulaties continu aandacht aan de typische change management uitdagingen van elke fase.

 

Welke training past bij u?

Als u nog niet precies weet welke training het beste bij u past, helpen we u graag. Iedere situatie is uniek, maar de volgende drie vragen zijn van belang.  

1. Welk niveau training?

  • Afhankelijk van uw rol bij het verbeteren, ervaring en/of uw positie in de organisatie kiest u het niveau, kleur van de Belt'.

2. Lean of Lean Six Sigma training?

  • Afhankelijk van het type organisatie en uitdagingen kunt u kiezen tussen de Lean of de Lean Six Sigma trainingen.

3. Hoe wilt u de training volgen?

  • Afhankelijk van het aantal deelnemers (>4) van uw organisatie kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte 'inhouse' training.
  • Voor de open trainingen kunt u kiezen of u deze op de dag, in de avond of in de 'rustige' zomermaanden wilt volgen.

Om u te helpen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen, kunt u  hier klikken....

 

Certificering

Al onze trainingen leiden tot officiële certificering. Lees hier verder


Open versus In-House Trainingen ?

Open Trainingen: Voor uzelf of enkele medewerkers (<5) zijn Open Trainingen het meest geschikt . Klik hier voor een overzicht van de open trainingen en de data.

In-House Trainingen : Voor een groep medewerkers (>4) of voor maatwerk zijn In-House Trainingen het meest geschikt. Klik hier