Training Green Belt

Bent u (aankomend) projectleider/ trekker van verbetertrajecten en wilt u getraind worden binnen één maand?...

...dan geven deze interactieve trainingen een uitstekende praktijkgerichte basis.

 

Summer Course 

Green Belt Summer

Ben jij (aankomende) projectleider of lijnmanager en wil je jezelf in de zomer verder ontwikkelen op dit gebied? Leer hoe je procesverbeteringen binnen de organisatie kan bereiken tijdens de Green Belt Summer Course. Je word hierbij getraind en/of gecoacht door (Master) Black Belts. Een Green Belt helpt op gestructureerde wijze doorbraken te realiseren c.q. te verbeteren met de DMAIC projectmethodologie. DMAIC is wereldwijd de standaard en is tevens de structuur van de Green Belt training.

Klik hieronder voor meer informatie

Green Belt Summer Course

 

Green Belt to Black Belt Summer

Ben je al Green Belt en wil je naar de volgende stap? Kies dan voor deze summer course tot Black Belt. Black Belts zijn veranderaars en toekomstige leiders binnen de organisatie. Zij worden hierbij gesponsord door de huidige leiders c.q. directieleden.

. ..de 'Change Agents' bij uitstek binnen Lean Six Sigma zijn Black Belts...

Praktisch zijn Black Belts veelal fulltime projectmanagers en procesverbeteraars met enkele jaren ervaring. De DMAIC projectmethodologie is hierbij wereldwijd de standaard en is tevens de structuur van de opleiding. 

Klik hieronder voor meer informatie

Green to Black Summer Course

 

Lean Change - Red Belt Belt Summer

Wil jij je bezig houden met het verbetergedrag binnen jouw organisatie en wil je jezelf in de zomer verder ontwikkelen? Dan is de Red Belt Summer Course iets voor jou!

De huidige ‘best practice’  trainingen over verbeteren zijn onze populaire Lean of Lean Six Sigma trainingen, zoals de Green- en Black Belt trainingen. Green- en Black Belts zijn verbeterprojectleiders, gericht op een snel en goed resultaat.

De Lean Six Sigma tools worden hierbij vaak als ‘hard’ of ‘blauw’ gezien (of gebracht).
Daarnaast wordt er (uiteraard) serieus stilgestaan bij de ‘zachte', de 'rode’ kant van verbeteren.

Juist op deze ‘zachte’, ‘rode’, kant lopen projecten toch vaak stuk. Zowel directies als projectleiders lopen intern tegen enorme weerstand aan die vaak ook nog eens geheel begrijpelijk is. Hoe leg je nu als manager of projectleider uit welke richting het op moet? Hoe ga je om met de weerstand van de medewerkers op de werkvloer tijdens een project? Hoe krijg je nu een situatie waarin medewerkers met enthousiasme zelf willen gaan verbeteren en zelfs gezamenlijk de voortgang monitoren en het leuk vinden om die visueel te maken? En hoe stel je hier een plan voor op?

LSSP heeft onderzocht hoe je dit nu echt effectief doet. Als gevolg daarvan heeft ze de ‘LEAN CHANGE’ training ontwikkeld. Deelnemers worden opgeleid tot ‘Lean Change Agent’ of zelfs tot ‘Red Belt’ en zullen na afloop de bovenstaande uitdagingen aan durven gaan.

Klik hieronder voor meer informatie

 Red Belt Summer Course

 

Black Belt Summer

Ben jij klaar voor de volgende stap? Wil jij jezelf ontwikkelen in de zomer? Kies dat voor de Black Belt summer course!

Black Belts zijn echte veranderaars en toekomstige leiders binnen de organisatie. Zij worden hierbij gesponsord door de huidige leiders c.q. directieleden.

...de 'Change Agents' bij uitstek binnen Lean Six Sigma zijn Black Belts...

Praktisch zijn Black Belts veelal fulltime projectmanagers en procesverbeteraars voor enkele jaren. De DMAIC projectmethodologie is hierbij wereldwijd de standaard en is tevens de structuur van de training.

Black Belt Summer Course