Jeroen van Oijen

Lean Master Black Belt

jeroen-van-oijen

Jeroen van Oijen

Sinds mijn start als ondernemer ben ik talloze bedrijven tegengekomen met veel potentie, die vervolgens ondersneeuwde in de dynamiek van de dagelijkse operatie. De gewenste verbeteringen, vernieuwingen en innovaties om de werkelijke kracht van het bedrijf tot wasdom te laten komen kwamen niet van de grond. Tot groot verdriet en frustratie van de betreffende ondernemers.

In Lean trof ik een complete methodiek om die problematiek aan te pakken. Een unieke combinatie van filosofie, managementstijl en gereedschapskist. En compleet aangesloten op het concept ‘klantgestuurd’. Er ging een wereld voor mij open. 

Ik help graag om de klantwaarde scherp te krijgen, om organisatie en markt beter op elkaar af te stemmen en de strategische keuzes te maken die daarvoor nodig zijn. En ik ondersteun veranderprocessen en de ontwikkeling van nieuwe markten, producten en diensten. Dat doe ik vooral door geen advies te geven, maar met betrokkenen in de praktijk aan de slag te gaan zodat het vraagstuk voor eens en altijd wordt opgelost.

 

 

 

Wat zeggen klanten over ons