Marcus Bergman

Lean Six Sigma Master Black Belt Managing Partner LSSP

Marcus-Bergman

Marcus Bergman

Master Black Belt

Aan het einde van de vorige eeuw werd ik gegrepen door resultaat- en procesverbetering, dat me sinds die tijd niet meer heeft losgelaten.

Mijn motivatie is om mensen en organisaties helpen nog effectiever te worden.

Telefoon: +31620667485
Mail: marcus.bergman@leansixsigmapartners.nl

Wat gedaan?

Begonnen als raadgevend Wagenings ingenieur, waarbij mijn eerste focus op 'makkelijker werken' en kostenbesparingen lag. Al vrij snel ging mijn pad meer en meer naar verandermanagement, en Lean Six Sigma in het bijzonder.

    "As a consultant he knows how to analyse the situation and the course to follow. It's a real pleasure to work with him.”  

- Eric Geukes

Als dertiger kwam een wens uit: als Business Development Manager of Partner (P&L verantwoordelijk) starten en meebouwen aan succesvolle BV's. Onder meer was ik verantwoordelijk voor nieuwe diensten zoals nichemarkt trainingen en advieswerk. Bijgedragen aan meer dan 100 mio EUR aan kostenbesparingen of extra marge.

Afgelopen 2 decennia ... Bijdragen aan groeitrajecten of verbeterprogramma's: persoonlijk zie ik dat als zeer waardevol.

Bijvoorbeeld als Managing Consultant samenwerken om in een paar jaar tijd een wereldwijd Lean Six Sigma programma in te voeren bij een zeer groot Logistiek dienstverlener. Dit programma kreeg de Europese ‘Oscar’ in 2010. Het verbeterprogramma leverde honderden miljoenen EUR aan baten op, en verhoogde (!) de klanttevredenheid.

"Marcus, bedankt voor het ‘bij de les’ houden van ons (mij) tijdens de Black Belt opleiding. Je was zéér enthousiasmerend."    

- Ron Mulder.

Verbeteren met Lean Six Sigma & HPO

Ik ben dankbaar voor de ervaringen die ik op heb mogen doen en met bijbehorend resultaat voor onze klanten. Zowel voor MKB, (semi-)overheden als grote multinationals. Deze ervaring zet ik in om organisaties nog effectiever te maken. Om mensen te ondersteunen en inspireren op het gebied van procesverbetering, Continu Verbeteren en HPO of Operational Excellence.

"Een echte key-note speaker."  

- Erwin Teurlings

Waarom Lean Six Sigma? Vanwege het unieke karakter van een Lean Six Sigma aanpak ontstaat er een echte win-win voor klanten en organisatie. Een hoge klantwaardering, medewerkertevredenheid en een positieve ROI (een batenfactor van 3-20 is normaal): daar doen wij het voor.

Waarom HPO? 

Omdat we 'enige ambitie' hebben, en we hopen U ook. 

Graag nodig ik u uit om direct met mij contact op te nemen als bovenstaande u interesseert.

Wat zeggen klanten over ons