Rogier Schopman

Black Belt

Rogier - ZW

Rogier Schopman

Wie houdt er niet van om met de makkelijkste weg een doel te behalen? Ze worden wel olifantenpaadjes genoemd en ik merk dat de meeste mensen er dol op zijn. Ik ook.

Toch zijn ons werk of de procedures die we volgen vaak ingewikkeld, onhandig of inefficiënt. Soms met een goede reden, maar vaak ook niet. Ik heb van nature altijd gezocht naar eenvoud en geprobeerd om zaken minder complex te maken. Dat helpt mezelf, maar het helpt andere mensen ook.

Toen de filosofie en aanpak van Lean Six Sigma op mijn pad kwam, 15 jaar geleden, was ik direct enthousiast over hoe dit aansloot bij wat ik al jaren deed: binnen organisaties processen verbeteren en werk vereenvoudigen. Dat heb ik binnen verschillende branches gedaan. Bijvoorbeeld in de financiële dienstverlening, zorg, logistiek en bij gemeentes. Met deze achtergrond en praktijkervaring lukt het me goed om aan te sluiten bij de specifieke behoeftes die mensen en organisaties hebben om hun werk leuker, efficiënter en succesvoller te maken.

Daarnaast ben ik bevoegd HBO docent en heb ik enkele jaren parttime les gegeven in verschillende bedrijfskundige vakken aan HBO studenten. De combinatie van mijn project- en onderwijservaring kan ik goed gebruiken bij LSSP.

Mail : rogier.schopman@leansixsigmapartners.nl
Tel: +31626785139

Industrie ervaring

Lean Six Sigma ervaring: 10 jaar
Consulting & Interim ervaring: 5 jaar
Opleiding: Bedrijfskunde, Universiteit van Groningen
Eerder werkzaam voor: UMC, Business school Notenboom

Financiële dienstverlening
Zorg
Logistiek
Gemeentes

 

 

Functionele ervaring

Coaching
Training
Consultancy

Talen: NL & EN
Werkzaam geweest in: NL

Wat zeggen klanten over ons