Tom Torpstra

Black Belt

Tom Torpstra

Tom Torpstra

Ik ben Tom, een verbeteraar in hart en nieren. Ik vind het leuk om mensen te helpen hun gaven en talenten in te zetten, samen te werken om doelen te bereiken en complexe vraagstukken op een creatieve manier op te lossen. Ik neem verantwoordelijkheid, ben resultaatgericht, betrokken en ben een open en transparant persoon. Ik denk niet in problemen, ik denk in oplossingen.

Mijn rol als Lean & Six Sigma consultant, trainer en coach is mij dan ook op mijn lijf geschreven. De afgelopen 10 jaar het ik met groot plezier mijzelf in een verbeterreis geworpen. Ik heb mij in die 10 jaar vanuit verschillende rollen (Greenbelt, Blackbelt en Management) beziggehouden met organisatieontwikkeling. Wat mij hier altijd in geënthousiasmeerd heeft is de passie en drive om de dag van morgen net iets beter te maken dan de dag van vandaag. De vreugde en het werkplezier dat daarbij ontstaat is verslavend.

Bij LSSP mag ik deze reis voortzetten door mensen en teams te begeleiden in hun verbeterreis. Processen verbeteren doe je samen en ik kan daarin ondersteunen door het delen van mijn kennis en jarenlange praktijkervaringen. Ik volg daarbij het principe van “voordoen, samendoen, zelf doen”.

Wil je dat ik help bij jouw persoonlijke of organisatie verbeterreis? Schroom dan niet contact met me op te nemen – ik help je graag.

Mail: tom.torpstra@leansixsigmapartners.nl

Tel: 06 – 26013856

Industrie ervaring

Lean Six Sigma ervaring: Meer dan 10 jaar
Opleiding: Technische bedrijfskunde BA
Eerder werkzaam voor: Abbott, Tencate Protect, Cloetta

Productie
Automotive
Food
Pharma
Energie
Onderwijs

 

 

Functionele ervaring

Operational Management
Continuous Improvement management
Focus team lead
(GB, BB) Project Management
Coaching van 150+ GB cursisten

Talen:  NL, EN,
Werkzaam geweest in: NL, SWE, USA, UK

Wat zeggen klanten over ons