Willem Heijboer

Master Black Belt

Willem - ZW - AREY20240301-0059-BW - WEBSITE-1

Willem Heijboer

Al snel in mijn opleiding ontdekte ik de kracht van Lean, toen ik de productielijn van een bandenproducent onderzocht. Het intrigeert mij enorm een probleem vast te pakken en een passende verbetering te realiseren. Wat me van die opdracht altijd is bijgebleven, is dat het de medewerkers zélf zijn die vaak met de beste oplossingen komen.

Het mooie van Lean Six Sigma is dat deze een mooie verbetermethodiek en tools heeft om direct aan de slag te kunnen gaan en de gerealiseerde resultaten te borgen. Samen met mensen stappen zetten en resultaten boeken, geeft mij veel energie. Hierbij ontstaat een echte win-win voor klanten en de organisatie zelf. Een hogere klantwaardering en medewerkerstevredenheid gaat gepaard met een positieve ROI (gemiddeld meer dan 10!).

In mijn carrière heb ik diverse bedrijven geholpen met verbeteren en omgaan met verandering. In de eerste jaren ben ik actief geweest als consultant bij IT-implementaties, waarna ik overgegaan ben naar meer algemeen IT advieswerk. In 2017 heb ik besloten om mij volledig op Lean Six Sigma te richten en ben ik in dienst getreden bij LSSP. Het bedrijf is in staat vanuit jarenlange ervaring in advies, coaching, training en interim management samen met u garant te staan voor blijvende impact. Op een pragmatische manier samen succesvol verbeteren en leren; daar sta ik voor. Graag nodig ik u uit om contact met mij op te nemen als u hierin geïnteresseerd bent.

Mail : willem.heijboer@leansixsigmapartners.nl
Tel: +31625075885

Industrie ervaring

Lean Six Sigma ervaring: 5 jaar
Consulting & Interim ervaring: 8 jaar
Opleiding: MSc. in Supply Chain Management
Eerder werkzaam voor: Anderson MacGyver, IFS Benelux

Engineering
IT
Machinebouw
Olie en gas
Onderwijs
Retail
Logistiek
Verzekeraars
Voedingsmiddelen
Zorg
Overheid

 

 

Functionele ervaring

Consultancy
Interim Change Management
Coaching
Training

Talen: NL & EN
Werkzaam geweest in: NL, DE

Wat zeggen klanten over ons