Willem Heijboer

Black Belt

LSSP_Willem-vierkant-kleiner-1

Willem Heijboer

Al snel in mijn opleiding raakte ik in contact met het Lean virus, toen ik de productielijn van een bandenproducent onderzocht. Het intrigeert mij enorm een probleem vast te pakken en een passende verbetering te realiseren. Wat me van die opdracht altijd is bijgebleven, is dat het de medewerkers zélf zijn die vaak met de beste oplossingen komen.

Het mooie van Lean Six Sigma is dat deze een mooie verbetermethodiek en tools heeft om direct aan de slag te kunnen gaan en de gerealiseerde resultaten te borgen. Samen met mensen stappen zetten en resultaten boeken, geeft mij veel energie. Hierbij onstaat een echte win-win voor klanten en de organisatie zelf. Een hogere klantwaardering en medewerkerstevredenheid gaat gepaard met een positieve ROI (gemiddeld meer dan 10!).

In de jaren die volgden heb ik al snel in meerdere bedrijfskeukens een kijkje mogen nemen, met een brede focus. Zo heb ik in mijn eerste werkzame jaren processen geoptimaliseerd, trainingen en workshops gegeven en gefaciliteerd, IT-implementatie trajecten begeleid, business scenario’s geanalyseerd en digitale strategiën opgesteld.

In 2017 heb ik besloten om mij volledig op Lean Six Sigma te richten als zowel consultant, trainer en coach. Ik ben trots deze rollen bij LSSP te mogen vervullen. Het bedrijf is in staat vanuit een jarenlange ervaring in advies, coaching, training en interim management samen met u garant te staan voor blijvende verbetering. Graag nodig ik u uit  direct met mij contact op te nemen als u ook in bovenstaande bent geïnteresseerd.

Mail : algemeen@leansixsigmapartners.nl

Tel: 03 46 - 21 50 25

Industrie ervaring

Lean Six Sigma ervaring: 1 jaar
Consulting & Interim ervaring: 4 jaar
Opleiding: MSc. in Supply Chain Management
Eerder werkzaam voor: Anderson MacGyver, IFS Benelux

Engineering
IT
Machinebouw
Olie en gas
Onderwijs
Retail
Transport
Verzekeraars
Voedingsmiddelen

 

 

Functionele ervaring

Consultancy
Facilitatie
IT-implementaties
Verandertrajecten

Talen:  NL & EN
Werkzaam geweest in: NL, DE